Verhuur winterbanden

Rijdt u in de winter niet vaak met uw auto? En heeft u winterbanden bijvoorbeeld alleen nodig voor een wintersportvakantie? Dan is het huren van winterbanden een goed alternatief. Deze kan u bij ons huren.

Prijs voor 10 dagen vanaf 220 euro inclusief montage van de winterbanden het terug monteren en bewaren van uw zomerbanden huurprijs van 4 winterbanden en BTW. 

 

Verhuur

Verhuur dakkoffers

Grotere auto nodig voor de vakantie? Overweeg een dakkoffer. Heeft u géén plaats om er thuis één op te bergen. Geen probleem, dan kan u er bij ons één huren.

We verhuren verschillende maten dakkoffers, zowel voor zomer- als wintersport vakanties. De dakdragers kan u er eventueel bij huren. We werken enkel met Thule dakkoffers. Al deze koffers voldoen aan strenge veiligheidseisen.

Voor meer info, contacteer ons via telefoon of via E mail.

Tel 03 667 21 87 of info@essensebandenservice.be

Acrobat fileDownload onze huurvoorwaarden (69KB)
Verhuur

Verhuur fietsendrager

Heeft u graag uw eigen fiets mee op vakantie of op weekend? Maar u heeft geen fietsendrager en wenst er geen te kopen geen probleem dan kan u deze bij ons huren. Deze fietsendragers zijn voor trekhaak montage en zijn geschikt voor gewone of elektrische fietsen.
Verhuur