UPDATE MAATREGELEN CORONA VIRUS 27/03/20

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen getroffen door de overheid met betrekking tot de verspreiding van het Corona-virus, staken wij onze activiteiten vanaf 18/03/20 12u00 tot minstens 19/04/20. Alle gemaakte afspraken komen dus te vervallen en moeten op een ander moment ingepland worden.

Enkel voor dringende herstellingen of vervanging van platte banden kan een afspraak gemaakt worden via e-mail. info@essensebandenservice.be

Wissels van winter- naar zomerbanden zullen moeten wachten tot na de lockdown. Dus ten vroegste vanaf 20 April kunnen er afspraken gemaakt worden voor de wissel.
Indien er nieuwe richtlijnen komen houden we u op de hoogte via onze website of Facebook pagina.
Wij danken u voor uw begrip.

Essense Banden Service - Welkom !

ESSENSE BANDEN SERVICE

Essense Banden Service biedt u een ruime keuze aan banden, wielen, batterijen, uitlaten en autoaccesoires. Gericht op uw wensen geven wij deskundig advies en kunnen wij de meest gangbare banden en batterijen direct uit voorraad leveren. Bij ons aangekochte banden worden standaard gevuld met stikstof want dan gaan ze langer mee, zorgen voor minder brandstofverbruik maar bovenal voor meer veiligheid.

Wij zijn gevestigd te Wildert (Essen) aan de grote baan (N122) tussen Kalmthout en Essen.  Onze actuele openingsuren vindt u onderaan deze pagina.

 

Essense Banden Service - Welkom !